( - )

Les Franqueses es refà de les seves cendres i assalta Vilassar amb una victòria contundent

1 - 5
1'
Carrillo
43'
Omar Qanni
Badr
54'
55'
Maude
82'
David Olid
83'
Carrillo
62'
Jordi Martín Bambo
Raul Bonilla Ivan Martínez
64'
Miquel Jolonch Pol Bimbela
64'
73'
Carrillo Masi
Marc Pellicer Albert Tomas
75'
Erik Diaz Norbert Llaràs
78'
78'
Jordi Tormo David Olid
47'
Jordi Tormo
Ivan Cledera
49'
Seku
56'
57'
Omar
68'
Jose Manuel Alcaraz
79'
Gerard Enrich

El CF Les Franqueses va golejar per 1-5 la UE Vilassar de Mar 'B' en un partit que va dominar des del principi. Els locals van marcar tres gols en la primera part i van sentenciar el partit en la segona amb dos gols més

Els homes de Jose Manuel Alcaraz es van refer de les seves cendres i van protagonitzar un emocionant partit després de superar una derrota contundent la setmana anterior davant el líder, el Racing Vallbona (4-1). Malgrat la complicada situació motivacional dels jugadors després d'aquest revés, l'equip va mostrar una notòria millora en la seva actuació i va assaltar el Municipal Xevi Ramon per endur-se'n els tres punts.

Els franquesins van sortir al camp amb molta intensitat i amb les idees clares, un factor que va afavorir per avançar-se al marcador en tan sols 1 minut de partit. Carrillo va rebre una pilota en profunditat i va superar l'atacant rival.

Des de l'inici del partit, l'equip va adoptar una formació defensiva que va demostrar ser eficaç, amb una gran organització per sortir a les contres i atacar els espais rivals.

El 0-2 va arribar al minut 10, quan Maude va anotar el segon gol dels vallesans (0-2) amb encara tot el partit per disputar. Tanmateix, tot just un minut abans de xiular la mitja part, Omar va augmentar la diferència de dos gols a l'electrònic per posar la cirereta al pastís i anotar el 0-3 per Les Franqueses. Amb aquest resultat, el duel va arribar al descans.

Les Franqueses sentencia el partit a la primera meitat

A la represa, el Vilassar va intentar reaccionar, però el CF Les Franqueses va seguir dominant el partit i no es va deixar sorprendre. Tanmateix, el conjunt local va aconseguir reduir la distància al marcador amb un penal dubtós. Maude va tocar la pilota amb la mà dins l'àrea i l'àrbitre va marcar penal (1-3).

El CF Les Franqueses no es va deixar tocar i va reaccionar immediatament, aprofitant els seus punts forts. Amb un joc ofensiu, els d'Alcaraz van marcar dos gols més. Al 82, David Olid va foradar la porteria rival (1-4) i, finalment, Massi va marcar el cinquè gol al 84 amb un xut al segon pal per posar l'1-5 final.

El partit va acabar amb victòria per 1-5 del CF Les Franqueses. Els vallesans van dominar el partit des del principi i van merèixer la victòria. Després del partit, cal destacar l'actuació de Carrillo i Maude, que van contribuir al bon rendiment de l'equip. Des del club, asseguren que el resultat obtingut "no reflecteix" la veritable posició del Vilassar a la classificació, ja que Les Franqueses va dominar el partit amb una gran actuació global.

Amb aquest resultat, el CF Les Franqueses suma 19 punts i se situa tretzè a la classificació del grup 2 de Segona Catalana, a 1 punt del desè (CE Cabrils) i a dos del vuitè (CF Martorelles). A la pròxima jornada, els jugadors de Jose Manuel Alcaraz rebran al CE Cabrils en un duel directe per romandre i mantenir-se en la lluita per les posicions de mitja taula.