Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Les Franqueses marxa de Canyelles sense punts en un partit marcat per la falta d'encert

Abubakari Magiraga
21'
Pol Mellet Carlos Miranda
46'
54'
Vieux Djitte Mouhamed Camara
70'
Jordi Tormo Masi Dabo
Iker Romero Jonathan García
76'
Jan Alarcón Kevin Buksa
87'
Adrià Azabal Manuel Méndez
89'
Targetes
14'
Masi Dabo
Jonathan García
26'
Kevin Buksa
43'
Carlos Miranda
44'
50'
Joel Martínez
Yavor Grigorov
75'
78'
Alex Martín
Iker Romero
89'

Partit molt incòmode dels vallesans que desaprofiten l'oportunitat amb un penal als últims instants

En un enfrontament complicat a terreny hostil, Les Franqueses no va aconseguir traduir el seu domini en el joc en punts, deixant escapar una oportunitat d'or per rendir comptes en la lluita per la permanència a Segona Catalana.

El partit, disputat en un camp petit i amb pocs espais, va començar amb un Canyelles decidit a fer valer el seu joc, aprofitant una pilota llarga que va sorprendre la defensa vallesana per posar-se per davant al marcador gràcies a l'encert d'Abubakari Magiraga. Malgrat el mal inici, Les Franqueses va intentar imposar el seu estil de joc, però es va trobar amb un Canyelles ben organitzat defensivament que va saber mantenir els franquesins a ratlla durant la primera meitat.

Amb el resultat en contra, Les Franqueses va augmentar la seva possessió de pilota a la segona meitat, buscant desesperadament l'empat, però sense trobar la clau per perforar la sòlida defensa local. Sense ocasions clares durant el partit, el drama va arribar al minut 90 quan, en una de les poques concessions del Canyelles, l'àrbitre va xiular penal a favor dels vallesans. No obstant això, l'oportunitat d'or va ser desaprofitada per Joel Martínez, que el seu xut ser aturat per un Iván Rivera inspirat, consolidant així la victòria per al Canyelles.

Amb aquesta derrota, Les Franqueses es manté amb 34 punts, situant-se a l'11a posició de la taula, només tres punts per sobre de les posicions de descens. La jornada vinent, el conjunt vallesà té una nova oportunitat de redimir-se en el derbi contra l'Ametlla, un enfrontament que promet ser clau en la seva lluita per la salvació.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental