56'
Master Omar
Aidan García
89'

Els vallesans es veuen superats des de l'inici del partit i es mantenen un punt per sobre el descens

El Granollers va patir una dura derrota al Municipal el Molí d'Esplugues, on el Can Vidalet va demostrar ser molt superior durant tot el matx, acabant el partit amb un resultat de 3-0.

El partit va començar de manera adversa per al Granollers, que va mostrar una falta notable d'intensitat des dels primers minuts. Els locals van aprofitar aquest inici dubitatiu i, gràcies a la pressió constant, Raúl Capitán va aconseguir obrir el marcador al cap de 15 minuts de joc. Tot i el domini del Can Vidalet, la primera meitat va acabar amb un sol gol, sense que cap dels dos equips generés moltes més ocasions.

A la represa, la dinàmica del partit no va canviar i Raúl Capitán va doblar l'avantatge per als locals només vuit minuts després del descans. El Granollers continuava mostrant-se ineficaç en el terreny de joc, i aquesta situació es va agreujar amb el tercer gol, obra d'Alan Liesegang al minut 65. Malgrat algunes ocasions aïllades del Granollers cap al final del partit, el conjunt vallesà no va aconseguir materialitzar cap en gol, culminant així una actuació per oblidar.

Aquest resultat situa els vallesans en una posició complicada, amb només un punt sobre la zona de descens i cinc jornades per disputar-se. L'equip vallesà ha de preparar-se per un enfrontament clau a casa contra el Lleida, un dels equips capdavanters que està lluitant per l'ascens, en una jornada que podria ser decisiva per al seu futur a la competició.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental