Jordi López
83'
89'
Moisés Montecinos

L'equip vallesà perd contra el Malgrat, un rival directe per la permanència, i s'allunya a set punts de la salvació

En un partit marcat per la necessitat i la urgència de punts, el Molletense va patir una derrota al camp del Malgrat en un partit clau per la lluita per evitar el descens.

Des de l'inici, el Molletense va mostrar la seva intenció de dominar el partit, creant ocasions clares que, per poc, no van acabar en gol gràcies a l'actuació destacada dels defenses i el porter rival. La primera meitat va estar plena d'emoció, amb el Molletense buscant incansablement l'avantatge. Roger Carricondo i Nico Aradilla van liderar l'ofensiva local, però es van topar amb un Malgrat resilient que va saber mantenir la calma sota pressió. Va ser Daouda Tounkara qui va aconseguir trencar l'empat, avançant al Malgrat amb un gol resultant d'un córner executat per Iván Palacio al minut 23. Tot i els intents dels vallesans per equilibrar el marcador abans del descans, el Malgrat va mantenir el seu avantatge al final de la primera part.

La segona meitat va començar amb esperança per al Molletense gràcies a un espectacular gol de Roger Carricondo, però la il·lusió va ser efímera. Iván Palacio, en una ràpida contra, va ampliar l'avantatge del Malgrat només dos minuts després, deixant el Molletense amb la necessitat urgent de reaccionar. Malgrat els esforços dels vallesans per capgirar el resultat, el marcador no es va moure més, condemnant l'equip local a una derrota que complica seriosament les seves opcions de permanència.

Amb aquest resultat, el Molletense es queda a la 16a posició amb 25 punts, a set de la salvació a falta de nou jornades. El pròxim partit dels vallesans, una autèntica final contra el Masou C.F., es presenta com una final per mantenir vives les esperances de salvació.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental