Pol Ortega
89'
Idrissa Sadio

Partit igualat que es decideix a l'últim minut en un camp molt complicat

Manlleu i Mollet es van enfrontar en un emocionant partit de futbol que va mantenir als espectadors a l'expectativa durant tota la trobada i no es va decantar fins a l'últim instant del partit.

El primer temps va ser extremadament igualat, amb el Manlleu dominant el joc, però sense aconseguir colpejar la xarxa rival. Malgrat un mal inici del Mollet, l'equip no es va venir abaix i va començar a entrar al partit amb diverses ocasions sense molt perill. En resum, una primera part amb molt respecte per part dels dos equips, dominada per la tàctica i el bon posicionament al camp dels dos equips.

No obstant això, la segona meitat va ser tot el contrari, amb un ritme frenètic des del xiulet inicial. El Manlleu va començar la segona meitat amb una explosió d'energia i va aconseguir marcar un gol crucial gràcies a l'Omar, posant-se 1-0 a dalt al marcador. Tot i això, el Mollet va respondre ràpidament amb un gol de Sergi Estrada en la següent jugada. Estrada va sorprendre al porter amb un xut des de fora de l'àrea, empatant el partit a 1-1. Després d'aquest emocionant intercanvi de gols, el partit es va tornar més tàctic, amb poques oportunitats d'atac. No obstant això, el porter Alfonso Medina va fer una espectacular parada per evitar que el Manlleu tornés a posar-se per davant al minut 60.

Finalment, en els darrers instants del partit, el Manlleu va aconseguir el gol de la victòria al minut 89 sorprenent el Mollet amb un centre dins de l'àrea i, amb una mica de sort, la pilota va acabar entrant a la xarxa del conjunt vallesà.

Aquesta derrota del Mollet és la primera de la temporada en un camp complicat com és el del Manlleu, un rival de la zona noble de la classificació. El pròxim partit del Mollet serà a casa contra el Montcada, en una bona oportunitat per capgirar aquest resultat.