Gonzalo Pérez
89'
Joel García

Empat a 2 entre el Mollentense i l'Ametlla en un partit renyit

Un duel ple de tensió va tenir lloc en el derbi vallesà de Segona Catalana, on els dos equips van lluitar de valent per emportar-se la victòria, però finalment es van repartir els punts.

L'inici del partit va veure un control de la pilota per part de l'Ametlla, mentre que el Molletense es mantenia més tancat i a l'espera d'oportunitats a la contra. No obstant això, en aquest temps inicial, no es van generar ocasions clares de gol per part de cap dels dos equips. Tot va canviar al minut 18, quan Albert Mateo del Molletense va trencar l'equilibri amb un gol, situant el marcador 1-0 en favor dels visitants. Només dos minuts després, un penal a favor de l'Ametlla va ser executat amb precisió per Mady Traoré, igualant el marcador a 1-1. A partir d'aquest moment, el Molletense va començar a prendre les regnes del partit, generant ocasions a través de jugades per les bandes i centrades perilloses, tot i que sense aconseguir concretar-les en gols. Així, el primer temps va concloure amb un emocionant empat a un gol.

En la segona meitat, la tònica del final de la primera part va continuar, amb l'Ametlla dominant el joc, però sense la capacitat de materialitzar les oportunitats en gol. El canvi en el marcador va arribar al minut 64, Roger Carricondo, va col·locar els locals en avantatge amb un marcador de 2-1. No obstant això, la resposta de l'Ametlla no es va fer esperar, ja que cinc minuts després, en un corner, el capità de l'equp visitant, Jon Zurinaga va empatar el partit 2-2, un marcador que es mantindria fins al final del partit. Els minuts finals van ser plens de tensió i oportunitats per als dos equips, però cap d'ells va aconseguir canviar el resultat.

Amb aquest empat, el Molletense roman a la part inferior de la classificació, però amb bones sensacions després dels últims partits. D'altra banda, l'Ametlla ocupa la setena posició amb 11 punts. El pròxim partit del Molletense serà fora de casa contra l'Iberia, un rival directe en la lluita per la salvació, mentre que l'Ametlla rebrà el Premià a casa, un rival situat a la part alta de la classificació.