Josep Ulldemolins
87'
89'
89'

Primera part per al Cardedeu, segona per al Caldes: Punts repartits en un derbi amb molta igualtat

En un matí de futbol vibrant, el derbi vallesà entre el Cardedeu i el Caldes va oferir un espectacle intens a tots els aficionats presents al municipal de Cardedeu. Amb els dos conjunts lluitant amb diferents plantejaments tàctics, el partit va estar marcat pel respecte mutu, l'emoció desbordant i una ferma ambició per emportar-se els tres punts.

El partit va començar amb un període de tanteig on tots dos equips es van estudiar mútuament. Aquest inici cautelós va veure un gol anul·lat per part de Xavier Laborde del Cardedeu, després d'una jugada que va ser assenyalada fora de joc. No obstant això, a partir del minut 15, el Cardedeu va prendre la iniciativa, generant diverses ocasions de gol, destacant dos intents remarcables d'Oussoumane Gassama i Bilal Nfinaf, que van trobar en Oriol Ciurans, porter del Caldes, un mur infranquejable. El moment clau va arribar al minut 29, quan Oussoumane Gassama va aconseguir trencar l'empat amb un impressionant gol que reflectia el domini del Cardedeu en aquests minuts. No obstant això, el Caldes, lluny de rendir-se, va començar a trobar el seu lloc al partit, tot i que el primer temps va acabar amb un avantatge mínim per al Cardedeu.

La segona meitat va veure un Caldes renovat, adoptant un canvi tàctic que els va permetre guanyar més control sobre la pilota, encara que sense traduir aquest domini en gols clars. La igualada va arribar al minut 63 gràcies a un xut creuat d'Aarón Parra, premiant els esforços del Caldes a la represa. Amb l'empat restablert, el partit es va tornar frenètic, amb ambdós equips cercant el gol de la victòria. Una acció destacada va arribar al minut 70 pel Cardedeu, que, tot i això, no va fructificar, amb un remat en una acció de pilota aturada que no va acabar a porteria per poc. L'emoció va arribar a la recta final amb l'expulsió de Josep Ulldemolins del Cardedeu per doble amonestació, deixant el seu equip amb un home menys en els minuts crucials. Finalment, el derbi vallesà va concloure amb un empat a un gol, un resultat que reflecteix el balanç de forces en el camp.

Aquest resultat deixa al Cardedeu lleugerament per sobre de la zona de descens amb 25 punts, mentre que el Caldes manté la tercera posició amb 36 punts. La pròxima jornada presenta desafiaments significatius per a ambdós equips, amb el Cardedeu visitant al Tossa, un rival en lluita per un lloc als play-offs, i el Caldes enfrontant-se al Bosc de Tosca, que es troba un punt per sobre el descens.