Iván Pérez
56'
80'
Aarón Parra

Mala primera part d'un Caldes que necessita canviar la dinàmica en els pròxims dos enfrontaments de casa

El partit entre el CD Bescanó i el CF Caldes quedarà marcat per l'aclaparadora actuació de l'equip local a la primera meitat, la qual cosa va influir en el resultat final de l'enfrontament.

En els primers 20 minuts del partit, el CD Bescanó va obtenir dos córners que es van traduir en dos gols. La defensa deficient per part del CF Caldes en aquestes jugades va permetre a Brice Keumanga anotar dos gols de cap. Des de l'inici del partit, el CF Caldes no va aconseguir mantenir el control del joc ni l'organització al mig del camp, la qual cosa va proporcionar a l'equip local nombroses oportunitats clares de gol, ja sigui a través de jugades per les bandes o desmarcats diagonals dels seus davanters. Al descans, el marcador reflectia un 3-0, encara que fàcilment podria haver estat un 5-0. El CF Caldes no va aconseguir generar perill en la seva ofensiva durant aquesta primera meitat.

La segona meitat va portar alguns canvis en el desenvolupament del joc. El CD Bescanó, amb avantatge en el marcador, es va adaptar, mentre que el CF Caldes va modificar el seu sistema tàctic, passant de cinc defenses a quatre i reforçant el mig del camp. Això va permetre al CF Caldes tenir una major possessió del baló i crear més oportunitats de gol en comparació amb la primera meitat. Es podria dir que la segona part va estar més inclinada a favor del CF Caldes. No obstant això, el CD Bescanó sempre va mantenir l'amenaça de contraatac i es va beneficiar de la superioritat numèrica en els atacs, la qual cosa va resultar en el quart gol per als locals.

El CF Caldes va tenir un rendiment deficient a la primera meitat, tot i que va mostrar millores a la segona. Malgrat això, no va aconseguir marcar gols. L'inici de temporada no ha estat positiu, amb l'equip anotant només 2 gols en 5 partits i trobant-se en una situació complicada a la lliga. Ara, l'equip s'enfronta a dos partits consecutius a Caldes, on necessita obtenir 6 punts per canviar la dinàmica i mirar la lliga des d'una perspectiva més optimista.