Jaume Ramoneda
Saiku
89'

Un gol de penal decideix el partit pel conjunt local

El partit disputat a Argentona va ser un duel intens i amb dos conjunts ben plantats tàcticament. El Caldes, que va sortir a jugar amb la camiseta d'escalfament a causa de una franja amb la senyera que podia confondre als jugadors, no va tenir el millor partit de la temporada i va patir una derrota per la mínima.

La primera meitat va ser molt igualada, els dos equips van lluitar per aconseguir apoderar-se del control del partit però pràcticament el mateix nombre d'arribades a l'àrea rival i poques oportunitats clares de gol per ambdues bandes. En aquests primers 45 minuts, cap dels dos equips va aconseguir obrir espais, en gran part degut a les dimensions reduïdes del camp, més que per falta d'intent. Això va donar lloc a un futbol poc atractiu i molt travat.

La segona part va prendre un caire diferent, no tant per un canvi radical en el joc dels equips, sinó més aviat per una baixa actuació del CF Caldes, que no va ser capaç de crear accions de perill directe. Això, sumat a una acció aïllada que va ser sancionada amb un penal al minut 65, va permetre al CF Argentona avançar-se en el marcador. A partir d'aquí, el CF Caldes va augmentar els seus esforços per intentar marcar, i això va donar lloc a diverses oportunitats a la contra per a l'equip local, que, al final, no van aconseguir modificar el resultat.

Així, el partit va acabar amb una derrota per 1-0 en contra del Caldes, en una jornada que va ser testimoni d'una primera part intensament igualada i una segona meitat en què les oportunitats escasses van ser clau per al desenllaç del partit. El Caldes es col·loca a mitja taula amb quatre punts, en tres partits, i el següent partit serà a casa contra el Begur, un rival de zona baixa de la classificació.