65'
Pau Vilardell
Marc Durán
88'

El Sant Feliu perd en un partit on el resultat no reflecteix el transcurs del parti

En un emocionant partit entre el Tibidabo i el Sant Feliu, l'equip local va emportar-se una victòria contundent que no reflecteix el que va succeïx durant l'enfrontament, ja que el Sant Feliu va demostrar una gran perseverança al llarg del partit.

La primera part del partit va ser molt igualada, amb els dos equips lluitant per controlar la pilota i generar oportunitats d'atac. Tot i això, el Tibidabo va començar a imposar-se gradualment, fent que al Sant Feliu li costés tenir la possessió de la pilota i encadenar jugades fluides. Malgrat això, els millors minuts del Sant Feliu van arribar cap a la fi de la primera part, amb diverses oportunitats que van inquietar la defensa rival.

La segona part va començar amb un gol aviat per part del Tibidabo, establint una avantatge inicial. Però la jugada clau del partit va ser un penal errat pel Sant Feliu, que hauria pogut canviar el rumb del joc. En la següent acció, el Tibidabo va aprofitar l'oportunitat i va marcar el segon gol, augmentant encara més el seu avantatge. Un minut més tard, el Tibidabo va fer un tercer gol que va posar les coses encara més difícils per al Sant Feliu. Des d'aquell moment, el conjunt vallesà va experimentar una davallada anímica, que va culminar amb un quart i definitiu gol en contra.

Amb aquest resultat, el Sant Feliu es queda amb 4 punts a la classificació, tenint en compte que té un partit menys que la resta dels equips. La jornada vinent, el Sant Feliu rebrà un rival clau, el Badia del Vallès. Aquest serà un dia especial perquè suposarà l'estrena de la nova gespa del camp i una oportunitat per canviar la dinàmica i sortir de les posicions baixes de la taula classificatòria.