78'
78'
Jordi Martín
89'

Les Franqueses aconsegueix una victòria crucial amb un gol de Maude a l'últim instant en un duel vibrant

El Camp Municipal de Corró d'Avall va ser testimoni d'una emocionant victòria dels locals, amb moments de nerviosisme fins a l'últim instant, quan Maude va anotar el gol de la victòria que allunya l'equip de la zona perillosa de la classificació.

Un partit intens on la primera part va estar marcada per la igualtat i la falta d'ocasions clares per als dos equips, amb Les Franqueses mostrant més insistència. Ambdós equips van plantejar el partit de manera tàctica i amb respecte pel rival, mantenint-se fermament a la seva estratègia a la primera meitat.

No obstant això, va ser a la segona part on Les Franqueses va prendre el control del joc. Malgrat això, una mala passada en la sortida de pilota va permetre al Cabrils avançar-se al marcador amb un gol al minut 65. A partir d'aquí, Les Franqueses van intensificar els seus atacs, i després de diversos córners, Eloi Pinto va igualar el marcador al minut 77. Els canvis realitzats al tram final van aportar més profunditat i rapidesa al joc del conjunt vallesà. Finalment, en el temps de descompte i després d'una gran centrada d'Edgar Marín, Maude va rematar a gol des de l'interior de l'àrea, assegurant la victòria crucial per a l'equip vallesà.

Amb aquests tres punts, Les Franqueses assoleixen una mica més de tranquil·litat a la classificació, col·locant-se amb 22 punts i ocupant la 10a posició. La jornada vinent, rebran el Cirera, un rival de la zona alta, per iniciar la segona volta amb la determinació de mantenir la seva bona dinàmica de resultats.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental