Arnau Girabent
86'
88'
Albert Rubio

Una gran primera part dels franquesins sentència el partit i permet sumar la tercera victòria consecutiva

Les Franqueses van oferir un espectacle impressionant als seus aficionats, dominant la primera part i controlant el joc a la segona, per aconseguir una contundent victòria per 5-0 sobre el Cirera.

La primera meitat va veure a les Franqueses imposar-se amb autoritat, aprofitant un plantejament defensiu del Cirera. Al minut 22, David Olid va obrir el marcador, i només dos minuts després, Jordi Tormo va sumar el segon. Cinc minuts abans del descans, David Olid va completar el seu doblet personal, i tres minuts després, Omar Qanni va marcar el quart, posant Les Franqueses en un avantatge còmode. Amb una primera part dominadora i eficaç, Les Franqueses van demostrar tranquil·litat defensiva, que va meravellar els seus aficionats.

A la segona part, malgrat els intents del Cirera per generar perill, Les Franqueses van mantenir el control del partit, jugant amb la comoditat del resultat. Ja en els moments finals del partit, Maude va sellar la victòria amb un magnífic gol de falta, portant el marcador final a 5-0.

Aquesta victòria còmoda de Les Franqueses davant de la seva afició els situa amb 25 punts i la 9a posició a la classificació. La jornada vinent, un emocionant enfrontament espera als franquesins, ja que visitaran el camp del segon classificat, el Singuerlin, en un duel de dinàmiques positives.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental