89'
Unai Fernández
89'
Daniel Pérez

Els codinencs guanyen davant la seva afició en un partit amb moltes baixes i s'acosten a dos punts de la salvació

Aquest diumenge el Francesc Garriga va viure un d'aquells partits que fan tan gran l'esport del futbol. El Sant Feliu, penúltim classificat, s'enfrontava al U.D. Tibidabo Torre Romeu, cinquè classificat, i ho feia amb només 10 jugadors de camp i dos porters disponibles de la plantilla del primer equip. Dos jugadors del Sènior B, un jugador del Juvenil B, i Fran Pujol que estava lesionat, completaven la convocatòria de l'entrenador Nico. Les circumstàncies inicials feien pensar que els codinencs tenien molt poques opcions de puntuar davant un molt bon rival, que acostuma a imprimir molta intensitat al joc.

El partit no va respondre en cap cas a les expectatives prèvies, i el Sant Feliu va fer un dels millors partits de la temporada. El míster fa fer una lectura molt intel·ligent del partit, situant una línia de 5 en defensa, amb línies molt juntes, avortant qualsevol opció de perill del Tibidabo. Aquesta solidesa, sumat al fet que tots els jugadors van estar molt concentrats, van fer que el Sant Feliu transmetés la sensació d'estar molt més posat en el partit que l'equip sabadellenc. Al minut 26, Arnau Girbau recuperava una pilota a la línia de tres quarts, i després de fer una petita conducció, posava l'1 a 0 al marcador, amb un xut des de fora l'àrea, molt ajustat al pal, que res va poder fer-hi el porter del Tibidabo.

A la segona part, el Tibidabo es va estirar per intentar buscar l'empat, i el Sant Feliu es defensava de manera ferma, sense que la porteria de Lucas passes per excés perill. Per altra banda, els codinencs , sortint al contraatac van tenir algunes ocasions força clares de gol, de les botes Kuru o Gerard Palau, que haurien pogut ampliar el marcador. Al minut 71, Gerard Palau executava, de forma magistral, una falta a la frontal de l'àrea que posava el 2 a 0 el marcador, fent embogir a l'afició que aquest diumenge omplia la grada del municipal. Els últims minuts el Tibidabo va fer un joc més directe, penjant pilotes a l'àrea per intentar retallar distàncies, i en el minut 90, després de rematar una falta, Albert Herrero posava el 2 a 1 al lluminós. Els 8 minuts d'afegit van ser un setge del Tibidabo que ho intentava de forma desesperada però sense massa precisió, buscant arribar de forma ràpida a l'àrea rival. Els codinencs van repel·lir molt bé el joc aeri que proposava el Tibidabo i van acabar emportant-se els tres punts, en un final de partit molt emocionant.

Després d'aquesta balsàmica victòria, el Sant Feliu se situa quinzè, a dos punts de la salvació. La setmana vinent els codinencs visiten el camp del Badia del Vallès un rival directe, en el que serà l'enèsima final d'aquesta temporada per a l'equip del Vallès Oriental.