69'
Mahamadou Camara
Adrián Martínez
81'

La gran entrada al partit del Mollet li va donar tranquil·litat per tot el partit

El Mollet va protagonitzar una emocionant victòria davant del Montcada en un partit en el qual va saber gestionar els temps i el marcador amb intel•ligència després d'un excel•lent inici.

El partit va començar amb una gran actuació per part del Mollet, ja que als vuit minuts de joc van obrir el marcador amb un gol espectacular de Víctor Largo, fruit d'una col•laboració impecable de tot l'equip. A continuació, el Mollet va prendre el control del partit, dominant la possessió de la pilota i creant diverses oportunitats d'atac. Al minut 20, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor del Mollet, i Sergi Estrada el va transformar amb una execució perfecta. A partir d'aquest moment, l'equip local va saber gestionar el joc i jugar amb el marcador fins al descans.

A la segona part, els visitants van augmentar la seva intensitat i van començar a disputar la possessió de la pilota. Van aconseguir reduir la diferència mitjançant un penal als deu minuts de la represa. Tot i això, el partit es va complicar per al Montcada quan un dels seus jugadors va rebre la segona targeta groga i va ser expulsat del camp. Els minuts finals del partit van ser de gran tensió, amb oportunitats per a ambdós equips, però el marcador finalment no es va moure.

Amb aquesta victòria, el Mollet ascendeix a la quarta posició de la taula classificatòria amb 9 punts de 12 possibles, quedant a només 3 punts del líder. El pròxim enfrontament serà fora de casa en el derbi vallesà de Primera Catalana contra el Parets. Els aficionats esperen amb interès aquest emocionant duel que promet ser una prova de foc per a l'equip del Mollet.