Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El grup Maas presenta la nova Townstar Van L2, de Nissan, una furgoneta elèctrica amb una major capacitat de càrrega

17 Novembre 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Maas Santi Enrique

Població: Barberà del VallèsLa nova furgoneta 100% elèctrica compta amb una capacitat de càrrega millorada, una major longitud i una porta corredissa més ampla per a facilitar l'accés lateral

El grup automobilístic Maas va presentar el passat 9 de novembre la nova Nissan Townstar Van L2, una furgoneta elèctrica que redefineix el concepte de "furgoneta petita" en oferir una major capacitat de càrrega i longitud en comparació amb una furgoneta de grandària mitjana.

La nova Townstar Van L2 compta amb una longitud augmentada de 4.910 mm, prop de la d'una furgoneta de grandària mitjana. Aquesta longitud permet una porta lateral més ampla de 831 mm, la qual cosa garanteix que el client pugui carregar un palet estàndard europeu i ofereix una major versatilitat en termes d'opcions de càrrega.

La Nissan Townstar L2 ve equipada amb una bateria de 45 kWh que permet la càrrega de CA (11/22 kW) o CC (80 kW); 245 Nm de parell i un motor de 90 kW. La naturalesa de zero emissions del model també permet als conductors complir amb la legislació de restriccions d'emissions, introduïda per a àrees urbanes restringides en tot el mercat.

El model elèctric de la Townstar té una autonomia total, en cicle combinat, de fins a 285 km i que continuen sent més que suficient perquè els clients realitzin els seus negocis sense haver de recarregar constantment. A més, amb el seu rang de cicle urbà de fins a 389 quilòmetres, la Nissan Townstar Van L2 elèctrica ofereix un gran avantatge per a les necessitats de les PIMES urbanes.

La nova furgoneta Townstar Van L2 és una solució de mobilitat 100% elèctrica que ofereix una major capacitat de càrrega i longitud en comparació amb una furgoneta de grandària mitjana. Aquestes millores la converteixen en una opció atractiva per a les PIMES, els ajuntaments i el col·lectiu professional del Vallès.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

barberà del vallès

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès