Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Vallès Oriental, present a Fòrum Gastronòmic 2019

20 Novembre 2019 Redacció: puntvalles.com

Població: Barcelona



CuinaVO i 4 productors representen la gastronomia i els productes del Vallès Oriental

Del 18 al 20 de novembre s’està celebrant a Barcelona el Fòrum Gastronòmic, la cita gastronòmica més important de l’any, on més de 300 empreses expositores estan participant en aquest important esdeveniment.

Aquest any, per primera vegada hi ha un lloc dedicat a Catalunya, l’ESPAI CATALUNYA, amb representació dels productors artesans, especialment dels productors de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, amb més de 20 productors que hi són presents i estan donant a degustar els seus productes.

Del Vallès Oriental, amb la coordinació del Consell Comarcal i el suport de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, participen quatre productors:

- As Cerveses, de Montmeló

- Can Galderich, fruits secs de Sta. Eulàlia de Ronçana.

- Vallflorida Xocolaters de St. Esteve de Palautordera

- Aixada, tapenade de Caldes de Montbui.

Als productors s’afegeix l’Associació Gastronòmica CuinaVO, que ha participat amb un monogràfic de productes de llavor recuperada de tardor, celebrat ahir, en el qual han elaborat i donat a degustar quatre elaboracions fetes amb porro de l’Etern, col de pell de galàpet i mongeta del carai, entre altres.

El Consell Comarcal treballa en la dinamització del teixit productiu agroalimentari, en la comercialització directa entre productors i consumidors, en la conservació i promoció de varietats antigues i en la promoció de la gastronomia que posa en valor els productes de la terra.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

barcelona montmeló santa eulàlia de ronçana

Guia comercial del Vallès