Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Èxit en la campanya d'una associació de Canovelles en la recollida de material per ajudar als afectats pel terratrèmol al Marroc

13 Setembre 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Canovelles

Població: CanovellesL'associació "Sent per mi i jo sentiré per tu" ha tancat en un dia la campanya a causa de l'alta participació de donacions rebudes

L'associació canovellina "Sent per mi i jo sentiré per tu" ha organitzat una recollida de material per enviar a la població marroquina afectada pel terratrèmol de dissabte 9 de setembre.

En tan sols un dia, l'entitat ha donat per tancada la campanya de recaptació de material donat el gran volum de donacions que han rebut. Segons han informat, al llarg d'aquesta setmana, l'associació es dedicarà a classificar i empaquetar tots els productes recopilats per tal de poder-los enviar a les zones més afectades pel terratrèmol del passat 9 de setembre.

Amb tot, han aconseguit omplir el local de la Kl@b (cedit per l'Ajuntament de Canovelles), dos garatges particulars i part d'una nau. D'entre les donacions, destaca la roba per a totes les edats, sabates, mantes, bolquers i altres productes d'higiene personal, dues cadires de rodes, bressols portàtils o medicaments bàsics, que en aquest cas seran cedits a la Creu Roja.

Gràcies a la col·laboració amb la fundació de l'aerolínia Air Arabia, al llarg dels dies entrants el material es podrà enviar i distribuir a diferents poblacions i zones afectades per la catàstrofe.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

canovelles

Guia comercial del Vallès