Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Ajuntament de Mollet destina 170.000 € en obres de reparació i millora a les escoles del municipi

28 Agost 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Mollet del Vallès

Població: Mollet del VallèsAquestes obres s'han fet amb l'objectiu de millorar la funcionalitat del dia a dia en els centres i garantir la normalitat de l'inici de curs 2023-2024

L'Ajuntament de Mollet ha treballat en una desena d'actuacions a diferents centres educatius de la ciutat per millorar la seva funcionalitat en aquest nou curs així com garantir la normalitat de l'inici del curs escolar 2023-2024.
Aquestes obres i millores dels centres han comptat amb un pressupost de més de 170.000 € i, segons ha informat el consistori, estaran enllestides per la represa de les classes aquest setembre.

En aquest sentit, les actuacions que s'han portat a terme en aquest temps han estat: instal·lació i posada a punt de jocs infantils, instal·lacions de mosquiteres, col·locació de xarxes per a coloms, canvi de paviments i arranjament de parets.

Finalment, en relació amb aquestes millores, l'Ajuntament de Mollet també s'apunta a la llibreta altres projectes a realitzar pròximament, com és la instal·lació de la coberta del gimnàs a l'escola Can Besora, la instal·lació d'una caldera a l'escola Col·legis Nous i carca de sanejament de l'escola de Música.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès

Guia comercial del Vallès