El Club Atletisme Sant Celoni s'estrena als Campionats d'Espanya de Clubs

20 Octubre 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Sant Celoni

Població: Sant Celoni

Lluc Jubany va guanyar la prova de javelina amb una marca de 42,57 m i la resta d'atletes van superar i millorar les seves marques personals

El Club Atletisme Sant Celoni va participar per primera vegada en el Campionat d'Espanya de Clubs sub14, que es va celebrar el cap de setmana passat a Torrevella (Alacant). L'equip, format per vuit atletes, va quedar en 26a posició, però tots ells van superar i millorar les seves marques personals.

L'únic atleta que va pujar al podi va ser Lluc Jubany, que va guanyar la prova de javelina amb una marca de 42,57 m. Els altres atletes que van formar part de l'equip van ser Dídac Horstink, Andreu RoherElouan Lelievre, Arnau Alsina, Jan Muntasell, Biel Llobera i Guillem Gràcia.

Aquesta participació en el Campionat d'Espanya és una fita important per al Club Atletisme Sant Celoni, que continua treballant per formar nous atletes de talent.