El Club Halterofilia Sabadell segueix afegint títols al seu palmarès

8 Febrer 2022 Redacció: Yaiza Miranda

Imatges: Cedides

Població: Sabadell

En la categoria sub-11, Isaac Muñoz va dominar en les proves físiques i va quedar en segona posició a les proves de tècnica, un rànking que li ha permès classificar-se com el primer de la seva categoria. En la sub-13, Ethan Hernández ha quedat tercer en l

El Club Halterofilia Sabadell va participar el passat cap de setmana a la primera Jornada Tècnica Infantil Mixta, la qual es va celebrar el dissabte 5 de febrer al Club Halterofilia Matadepera.

Les proves a les quals els joves han de fer front es componen de dues parts: en primer lloc, les proves físiques, un conjunt d'activitats que inclou el salt vertical i horitzontal, esprint de 10 metres i, finalment, el llançament frontal i posterior. En segon lloc, hi trobem les proves pel que aquest esport és reconegut, les de tècnica, que equivalen als aixecaments d'arrencada (Snatch) i dos temps (Clean & Jerk). A cada un hi ha 3 intents, es recullen de cadascun els millors intents vàlids i la suma dóna el Total Olímpic. En una categoria de pes, el que tingui més total olímpic sol guanyar.

El club sabadellenc va participar en aquesta competició amb dos joves atletes a dues categories diferents, un a sub-11 i l'altre a sub-13.

En la categoria sub-11, Isaac Muñoz va demostrar molta constància i va dominar totes les proves físiques i va quedar en segona posició a les proves de tècnica, un rànking que li ha permès classificar-se com el primer de la seva categoria.

D'altra banda, Ethan Hernández , en la seva primera competició en sub-13, ha quedat tercer en les proves físiques i quart en les tècniques. Tot i els resultats, la igualtat en aquesta categoria de pes han estat ajustats i la diferència de resultats ha estat per la mínima.

D'aquesta manera, el Club Halterofilia Sabadell tanca la seva primera jornada de Tècnica Infantil Mixta amb uns grans resultats i es prepara per a una nova competició.

El dissabte 5 de març el club tornarà a la competició, però aquest cop amb la categoria junior i absoluta a la primera Jornada de Lliga. Aquesta jornada serà clau per als atletes, ja que els permetrà obtenir marques mínimes per afrontar els Campionats de Catalunya i d'Espanya. L'esdeveniment tindrà lloc al Club de Peses de Terrassa, i per tot aquell aficionat que vulgui seguir la competició en directe, el Club Halterofilia Sabadell retransmetrà la jornada al seu canal de Twitch.