El CN Waterpolo Granollers s'emporta la medalla de bronze a la Copa Catalunya

3 Octubre 2023 Redacció: Yaiza Miranda

Imatges: Federació Catalana de Natació

Població: Granollers

Els granollerins s'han emportat la medalla de bronze en aconseguir la tercera posició a la competició després de superar al Poble Nou per 6 a 11

El primer equip de waterpolo del CN Granollers s'ha emportat la medalla de bronze a la Copa Catalunya que disputen els equips de Primera i Segona Divisió.

Els de Granollers van arribar a semifinals. On van caure davant el CN Montjuïc, el campió de la competició. Tot i no passar a la final, els nedadors vallesans van imposar-se al Poble Nou per 6 gols a 11 en el partit que decidia el tercer classificat de la competició.

Inici de lliga

Amb la Copa Catalunya 2023 tancada i el bronze a la butxaca, els esportistes granollerins ja comencen a preparar-se per l'inici de lliga i el seu camí a la Primera Divisió, que començarà a les piscines municipals de Granollers contra el Waterpolo Sevilla.