( - )

El Gimnàs Karate Sant Feliu triomfa al Campionat del Món de Kobudo al Japó i s'emporta 5 medalles

2 Febrer 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: David Faja

Població: Sant Feliu de Codines

Fabian Mahia i David Feja van competir en la categoria online del campionat i es van endur dues medalles d'or, una de plata i dues de bronze

El passat 3 de desembre del 2023, el nom de Sant Feliu de Codines va ressonar amb força a Okinawa, Japó, durant la celebració del Campionat del Món de Kobudo. El Gimnàs Karate Sant Feliu, sota la direcció del Sensei Rafael Pulgarin, va aconseguir un resultat excepcional, guanyant un total de 5 medalles: 2 d'or, 1 de plata i 2 de bronze.

Aquest triomf no hauria estat possible sense la dedicació i experiència del Sensei Pulgarin, qui ha dedicat tota la seva vida a les arts marcials. La seva entrega i coneixement van ser claus per a l'excel·lent actuació dels seus alumnes, Fabián Mahia i David Feja, que van competir en la categoria online del campionat.

En aquesta modalitat, els participants que no van poder viatjar a Okinawa van enviar un vídeo realitzant una kata de la seva escola de Kobudo. Els jutges d'Okinawa van avaluar els vídeos segons la seva efectivitat, expressivitat corporal i rapidesa.

L'any passat, el Gimnàs Karate Sant Feliu ja va destacar en la categoria online, assolint la 2a i 3a posició mundial. Aquest any, han superat les seves expectatives aconseguint 5 medalles en una competició de gran nivell.

"Tot i que sigui en format online, per nosaltres és un orgull formar part d'un petit club i poder guanyar un campionat del món i emportar-nos 5 medalles", expressa David Feja.

A continuació, trobareu el vídeo de les actuacions d'en Fabián Mahia i David Deja al Campionat del Món de Kobudo. Per veure als sant feliuencs, salteu fins al minut 20:00 per veure a l'equip del Gimnàs Karate Sant Feliu.