( - )

Els absoluts de Waterpolo del C, N.Granollers s’imposen a casa i sumen el seu primer triomf de la temporada

19 Novembre 2019 Redacció: puntvalles.com

Població: Granollers

Ha estat a la cinquena jornada de lliga de 1a Divisió Estatal, i després de dues setmanes de descans, que els homes de Tomas Bruder han aconseguit sumar el seu primer triomf de la temporada. Tres merescuts punts que s’han quedat a casa, en disputar el partit que el va enfrontar al CN Helios de Saragossa, el passat dissabte 16 de novembre. Un renovat equip, el granollerí, que continua greixant les peces d’un conjunt que està començant a rodar amb més seguretat i solidesa en lliga.

El CNG va plantejar bé el partit des d’un inici, tot i que encara, els errors en defensa, van fer que el rival pogués arribar a porteria sense problemes. Després del descans, però, es va corregir el joc defensiu per arribar a l’última part amb contundència i tancar el marcador amb una clara victòria per 16 a 11.

Els granollerins, que segueixen aquesta setmana polint el seu joc, tenen una missió difícil el proper cap de setmana. Es desplacen a casa del líder, el Sant Feliu, invicte fins al moment, amb 4 victòries i 1 empat. El partit es disputarà el proper dissabte 23, a les 18.30 h.

CN Granollers 16 – CN Helios 11
Parcials: 3-2, 4-3, 3-4, 6-2
Gols: Josep Puig (5), Joel Bertrán (3), Todd Howard (2), Albert Tarrés (2), David Díaz (1), Pau Schnizler (1), Maximilian Molnar (1) i Marc Mora (1).