Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Àngel Aguirre dimiteix com a president de l’EC Granollers

27 Setembre 2023 Redacció: Yaiza Miranda

Imatges: Raquel Duro

Població: GranollersL'actual directiu ho va anunciar a l’assemblea general ordinària el passat dijous 21 de setembre i avui la FCF ha presentat la notificació de consentiment

El president de l'Esport Club Granollers, Àngel Aguirre, va comunicar el passat dijous 21 de setembre a l'assemblea de socis la decisió de deixar el càrrec. Avui, la FCF ha presentat la notificació de consentiment.

Els motius que han portat al ja ex president de l'Esport Club a abandonar la presidència han estat personals i considera que ha acabat aquesta etapa. Tanmateix, Aguirre continuarà vinculat al club. La seva voluntat és crear un equip genuine, és a dir, de capacitats diverses.

El relleu d'Aguirre

També coneixem el nom del que agafa el relleu d'Aguirre, i serà en Jordi Codina, presentat com a vicepresident primer, qui adoptarà les funcions de president un cop Aguirre presenti la carta de dimissió i fins a la celebració d'eleccions en un termini (encara per determinar).

Assemblea de socis

La renúncia del president no formava part de les qüestions que es van posar a votació en l'assemblea celebrada, i és que tot plegat voltava per comentar la situació judicial amb l'empresa gestora Nama Sports, un dels afers que més ha desgastat la presidència en aquests anys. Avui dia l'Esport Club Granollers continua esperant resposta al recurs emès després de la sentència judicial que els dicta pagar 81.500 euros a Nama. Aquesta societat s'encarregava de la gestió del club i s'apunta que va fer aquestes aportacions sense que l'entitat les hagués retornat.

L'EC Granollers també ha presentat una denúncia contra Nama Sports per falsedat documental encara pendent d'acceptació per part del jutge.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès