Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'EC Granollers torna a la competició amb l'estrena de la Lliga Elit, la categoria de referència del futbol català

15 Setembre 2023 Redacció: Yaiza Miranda

Imatges: EC Granollers

Població: GranollersDiumenge 17 de setembre a les 12:00 rep a la UE Sants al municipal del carrer Girona en el penúltim partit que tancarà la primera jornada

Aquest cap de setmana, el 16 i 17 de setembre, arrenca la competició a la nova Lliga Elit del futbol català i l'EC Granollers rebrà al municipal del carrer Girona a la UE Sants, un dels clars favorits a mantenir-se a les zones altes de la classificació després del seu descens de Tercera RFEF.

Els homes de David Vilajoana continuaran suant la samarreta aquesta temporada a la categoria de referència del futbol català després de l'ascens de la passada campanya.

Tal com Vilajoana va declarar a l'entrevista a Gol Esports, el tècnic lluitarà sempre per mantenir un bon grup i aconseguir grans objectius: "Hem de buscar jugadors, jugadors que tinguin il·lusió, jugadors de proximitat que hagin estat al futbol base o bé a la comarca, gent, en definitiva, que tingui un sentiment especial per contribuir i ajudar l'Esport Club a tornar a on crec que, com a mínim, ha d'estar, que és a Tercera Divisió. A partir d'aquí, en funció de la qualitat de tots plegats i de com ho fem, tant equip tècnic com jugadors, la lliga ens col·locarà on ens mereixem".

Amb aquesta, són dues les temporades que l'EC Granollers no forma part dels equips que militen a Tercera Divisió. Amb l'arribada de nous jugadors a la plantilla i la renovació d'uns altres, veurem si aquest desig del tècnic es pot complir. Recordem que a la Lliga Elit, els dos primers classificats d'aquest grup únic pujaran de manera directa a Tercera RFEF, mentre que el tercer haurà de fer un play-off d'ascens.

Tanmateix, la temporada no serà bufar i fer ampolles. Entre els rivals amb els quals l'Esport Club haurà de lluitar es troben tots aquells equips que la passada campanya ja van lluitar al grup 1 de Primera Catalana per assolir l'ascens: CF Palamós, UE Figueres, UE Vic i UE Sants (entre d'altres).

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès