( - )

L'Hoquei Club Palau femení es proclama campió d'Europa per segona vegada consecutiva

2 Maig 2022 Redacció: Yaiza Miranda

Imatges: Cedides

Població: Palau-solità i Plegamans

Les jugadores d'Ivan Sanz han alçat el títol de la Female League Cup després de superar al Gijon HC en la final

L'esport femení a Catalunya està en un moment dolç i l'hoquei patins ho està demostrant amb les seves actuacions. Ahir, diumenge 1 de maig, les jugadores del HC Generali Palau-Solità i Plegamans es van proclamar campiones de la Female League Cup per segona vegada consecutiva després de guanyar al Gijon HC per 2-1.

En menys de dos dies, les jugadores de Sanz han hagut de plantar cara als quatre millors equips d'Europa i fer front a la Final Four. Per poder disputar la final, primer van haver de sobreposar-se el 30 d'abril al Benfica a la semifinal per 3-2. Amb aquest resultat, el HC Generali Palau-Plegamans va assaltar ahir el Palacio de los Deportes (Gijon) i amb un gol de Laura Puigdueta a la primera part i un altre de l'Aina Florenza a la segona, les vallesanes es van emportar el títol europeu davant de 3.200 espectadors que van assistir a la gran final de la Copa d'Europa.

Amb aquest títol, el Palau esdevé el tercer equip europeu més titulat de la competició. Recordem que en els darrers tres anys, de forma consecutiva, les jugadores vallesanes han disputat tres finals europees i s'han endut el títol en les darreres dues.