Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La F1 torna aquest cap de setmana amb el Gran Premi al Circuit de Montmeló

30 Maig 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Circuit de Barcelona-Catalunya

Població: MontmelóS'espera superar les xifres d'assistència de públic els tres dies que dura el Gran Premi d'aquest cap de setmana i es preveu aplegar prop de 100.000 aficionats diumenge durant la cursa

Del 2 al 4 de juny, pel Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) correran els millors pilots de F1 del món, els quals es jugaran el seu lloc en el Gran Premi d'Espanya. El Circuit de Barcelona-Catalunya espera rebre més de 100.000 espectadors diumenge per veure en direcció la cursa del Gran Premi Fórmula 1.

Per aquest motiu, el Servei Català de Trànsit ha planificat mesures excepcionals de regulació del trànsit tant dissabte com diumenge. Dissabte i diumenge s'establiran mesures especials per facilitar l'entrada al Circuit durant el matí i la sortida a partir del moment que acaba la competició. Estaran vigents des de les 7:00 h del matí i fins a la tarda. Això implica habilitar carrils addicionals i modificar els sentits de circulació d'alguns trams de vies com la C-35 per augmentar la capacitat de les carreteres.

Canvis en la gestió dels aparcaments

La reserva de plaça s'ha de fer abans, ja que segons han informat les entitats organitzadores no es podrà accedir als aparcaments sense reserva prèvia. A més, a diferència d'altres anys, no es diferenciarà entre zones i, per tant, les persones amb aparcament podran estacionar a qualsevol dels espais habilitats. Després, es podrà accedir amb l'entrada per qualsevol dels set accessos al Circuit.

En aquest sentit, el Circuit oferirà unes 16.000 places d'aparcament al voltant de la instal·lació esportiva per als aficionats que vagin a veure el Gran Premi de Fórmula 1 entre divendres i diumenge. A més a més, recomana a les persones que tinguin aparcament que recullin prèviament l'adhesiu que identifica el vehicle autoritzat. D'aquesta manera, es vol fer més àgil l'entrada de vehicles. Si no es pot obtenir l'adhesiu abans, es facilitarà a l'hora d'accedir a l'aparcament i comprovar que es té la reserva.

Aquest 2023 arriba una novetat al Circuit de Barcelona-Catalunya: el nou i flamant marcador, una pantalla gran digital que substituirà al ja icònic comptador vertical.

A més, prosseguint els seus objectius verds, per a enguany es preveu cobrir la tribuna principal, els llocs de control i els edificis del circuit amb 18.480 metres quadrats de plaques fotovoltaiques. En aquest pla de compromís sostenible, el Circuit també anuncia la instal·lació d'un sistema pioner de magatzematge per a garantir la suficiència energètica.

Com a afegit, Montmeló ja ha signat amb Fórmula 1 la continuïtat d'aquest circuit fins a 2026, garantint així la celebració del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 durant els pròxims 3 anys.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

montmeló

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès