Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'empresa SolarProfit presenta un ERO per reduir la plantilla en un 30% i compensar les pèrdues

5 Setembre 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: SolarProfit

Població: Llinars del VallèsL'empresa amb seu a Llinars del Vallès atribueix la mesura a la "debilitat" en la demanda de plaques solars, una decisió que afectarà 275 treballadors

SolarProfit, companyia especialitzada en la instal·lació de plaques solars ha presentat un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afectarà al voltant de 275 treballadors, és a dir, el 30% de la plantilla.

Segons ha anunciat l'empresa en un comunicat, la decisió s'ha pres amb l'objectiu de "reduir les pèrdues", tenint en compte la "debilitat" en la demanda de plaques solars per part de les llars. En aquest sentit, apunta a la moderació dels preus de l'electricitat, la renda disponible més baixa per l'augment de la inflació i els tipus d'interès, i el creixement de la competència. Tots aquests motius conflueixen en un entorn "exigent" per a les empreses del segment residencial.

Per tant, a banda de l'ERO, la companyia catalana també preveu una reducció dels costos de materials i dels costos operatius. Amb tot, SolarProfit preveu tornar a nombres positius cap al novembre.

La companyia està formada per 919 treballadors distribuïts en diverses comunitats autònomes. De moment, es desconeix quants acomiadaments hi haurà en cada centre de treball. SolarProfit va tancar el primer semestre amb uns beneficis abans d'interessos (ebitda) en números vermells, en concret de -10,7 milions d'euros.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

llinars del vallès

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès