Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els treballadors de la fàbrica IRPEN, a la Llagosta, comencen una vaga indefinida per l'acomiadament de gairebé 40 empleats

13 Març 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: IRPEN

Població: La LlagostaEl grup IRPEN, dedicat a la fabricació i comercialització de materials plàstics i sistemes per a la construcció, ha anunciat als seus treballadors l'acomiadament de 38 empleats: aquest acomiadament afectarà 31 treballadors de la cadena de producció de La Llagosta i a altres 7 empleats de magatzem i delegacions.

Per aquest motiu, els treballadors de la fàbrica de La Llagosta han decidit iniciar una vaga indefinida que ha començat avui, dilluns 13 de març, a les 6 del matí. Els treballadors al·leguen que IRPEN ha pres la decisió de deixar de produir a la fàbrica de La Llagosta per a importar els materials de Taiwan.

Cal destacar que, durant la pandèmia, els empleats de la factoria de La Llagosta van treballar de manera ininterrompuda per a donar servei a l'alta demanda de metraquilato que requeria el nou escenari social i sanitari. L'empresa no ha tingut en compte l'esforç d'aquests treballadors i 38 empleats es veuen abocats a una situació de desocupació després de moltíssims anys de dedicació a la companyia.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

la llagosta

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès