Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La Policia Local i l'Ajuntament de Les Franqueses reforcen el seu compromís amb la seguretat dels ciutadans amb controls de seguretat aleatoris

20 Març 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Les Franqueses del Vallès

Població: Les Franqueses del VallèsDos robatoris resolts en una setmana gràcies a la ràpida resposta policial i 2 vehicles aturats amb 13 denúncies en el primer control

En el marc del Pla d'Acció Municipal 2023-2027, la Policia Local de les Franqueses ha intensificat els controls aleatoris a diversos punts del municipi amb l'objectiu de reforçar la seguretat i combatre la delinqüència. Aquesta iniciativa s'emmarca dins d'un pla integral de seguretat que s'anunciarà pròximament i que inclourà diverses accions i protocols per tal de millorar la situació en aquest àmbit.

Un primer control reeixit

Aquest dissabte, 16 de març, es va dur a terme el primer d'aquests controls amb la col·laboració del cos de Policia Local de Granollers. Els agents van desplegar-se en tres punts estratègics: la rotonda de Can Mònic, el polígon del Ramassar i la cruïlla entre el carrer de Girona i el barri de Bellavista. El balanç final va ser de 42 vehicles aturats i 13 denúncies tramitades.

Dos robatoris resolts

La setmana passada, la Policia Local va aconseguir resoldre dos robatoris gràcies a la seva eficàcia i ràpida resposta. El primer cas va tenir lloc el dijous al migdia, quan van localitzar i detenir l'autor d'un robatori a l'interior d'un vehicle. La col·laboració amb la Policia Local de Canovelles va permetre recuperar el material sostret. El segon robatori, un robatori amb intimidació a un menor, va ser resolt divendres gràcies a les dades d'ubicació del mòbil de la víctima.

Un compromís amb la seguretat

L'Ajuntament de les Franqueses, a través de la Policia Local, demostra el seu ferm compromís amb la seguretat dels seus ciutadans. Aquestes accions s'afegeixen a altres mesures ja implementades, com ara la instal·lació de càmeres de vigilància o la intensificació de la patrulla a peu, per tal de crear un entorn segur i tranquil per a tothom.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

les franqueses del vallès

Guia comercial del Vallès