Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La Policia Municipal de Mollet reforça la seva flota amb dos nous vehicles híbrids

2 Abril 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Mollet del Vallès

Població: Mollet del VallèsAmb aquesta renovació, el 80% del parc mòbil de la Policia Municipal està format per vehicles de baixes emissions, en línia amb el compromís de l'Ajuntament de reduir la contaminació atmosfèrica

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha incorporat dos nous vehicles patrulla híbrids a la seva flota, que s'afegeixen als quatre vehicles elèctrics ja existents. Amb aquesta renovació, el 80% del parc mòbil de la Policia Municipal està format per vehicles de baixes emissions, en línia amb el compromís de l'Ajuntament de reduir la contaminació atmosfèrica.

Els dos nous vehicles híbrids són models d'última generació que combinen un motor de gasolina amb un motor elèctric, aconseguint una reducció significativa del consum de combustible i de les emissions de CO2. A més, estan completament equipats per a la seva funció, amb kit de detinguts, sistema de llums d'emergència i sirena, entre d'altres.

El cost total dels dos nous vehicles ha estat de 124.085,60 euros, IVA inclòs.

Amb aquesta renovació, la Policia Municipal de Mollet del Vallès disposa d'una flota de vehicles més moderna, eficient i sostenible.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès

Guia comercial del Vallès