Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Ajuts econòmics per a estudiants que cursin el cicle formatiu de grau superior de Termalisme i Benestar pel curs 2020/2021

19 Febrer 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Caldes de Montbui



La Junta de Govern Local de Caldes de Montbui, en la sessió de data 16 de febrer de 2021, va aprovar la convocatòria i les bases corresponents als ajuts econòmics per a estudiants del cicle formatiu de grau superior de Termalisme i Benestar de l'Institut Manolo Hugué pel curs 2020/2021.

Les persones beneficiàries poden ser tots els/les alumnes matriculats al Cicle formatiu de Grau Superior de Termalisme i Benestar a l'INS Manolo Hugué, que presentin la sol·licitud i la documentació requerida a les bases, en els terminis i la forma establerts en la convocatòria i que tinguin una renda neta per membre de la unitat familiar, igual o inferior al percentatge de l'indicador de renda de suficència de Catalunya (IRSC) que s'estableix en funció del nombre de membres de la unitat familiar. De forma excepcional l'Ajuntament de Caldes podrà atorgar un ajut a aquells alumne/a que, tot i no reunir tots els requisits, un cop valorades les circumstàncies personals així es consideri. 

Les sol·licitud s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció de la Ciutadania de l'Ajuntament de Caldes de Montbui i el termini per presentar-les és del 23 de febrer al 15 de març. Recordeu que cal demanar cita prèvia trucant al número de telèfon 93 865 56 56. 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

caldes de montbui

Guia comercial del Vallès