Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai programa per aquest cap de setmana un ampli ventall d'activitats culturals en honor al vot de poble i al patró

14 Gener 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: cedides

Població: Bigues i RiellsTornen Sant Sebastià i Sant Vicenç
L'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai programa un ampli ventall d'activitats culturals en honor al vot de poble i al patró

L'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai ja ho té tot a punt per celebrar Sant Sebastià i Sant Vicenç com és tradició. Enguany, però, caldrà reservar entrada a través d'entrapolis.com per a poder assistir a la majoria de les activitats.

Sant Sebastià

Bigues, com cada any, celebrarà el vot de poble en honor a Sant Sebastià. Dijous 20 de gener es farà una caminada a peu fins a l'església de Sant Pere i Sant Pau a càrrec del GEBRACB. La sortida serà a les 10.30 hores des de l'Espai 1 d'octubre del Centre Cívic i Cultural el Rieral de Bigues.

A les 12.30 hores se celebrarà la tradicional missa en honor a Sant Sebastià, en motiu del vot de poble.

A les 17.00 hores, el Teatre Auditori Polivalent (TAP) serà l'escenari de l'espectacle teatral d'humor Oops!, a càrrec de la companyia Teatre Mòbil. Cal reservar entrada per assistir-hi.

A les 19.00 hores el TAP acollirà l'actuació de dansa dels grups de l'Espai jove L@Cova. Cal reservar entrada per assistir-hi.

A les 21.00 hores al mateix teatre​, hi haurà el concert del 10è aniversari de la Bandeltenes, amb la interpretació de Suite Tenes de Toni Cuesta i Tenes. Cal reservar entrada per assistir-hi.

A partir de Sant Sebastià es podrà visitar l'exposició fotogràfica de Màrius Gómez al vestíbul del Centre Cívic i Cultural El Rieral i l'exposició del Concurs fotogràfic #PostaDeSolBIR a l'entrada del Teatre Auditori Polivalent.

Sant Vicenç

Riells del Fai retrà homenatge al seu patró: Sant Vicenç. El dissabte 22 de gener a les 12.00 hores, la Coral Sant Vicenç oferirà un concert a l'església de Sant Vicenç. Seguidament, a les 12.30 hores, es farà la tradicional missa en honor al sant. A les 13.30 hores​, Sax Sessions a càrrec de Pep Poblet farà ambient a la plaça de Riells.

A les 17.30 hores hi haurà un espectacle d'animació infantil a càrrec del grup Sardines en Llauna al Centre Cívic de Riells del Fai. Cal reservar entrada per assistir-hi.
Fai on Fire posarà el punt final a la jornada amb un espectacle de malabars de foc a l'Espai 1 d'octubre de Riells del Fai.
 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

bigues i riells

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès