Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Elna Frances, de Bigues i Riells, guanya el premi a l'Excel·lència en patinatge artístic sobre rodes pels seus triomfs a Catalunya, Espanya i Europa

12 Març 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Bigues i Riells

Població: Bigues i RiellsLa patinadora biguetana va rebre la distinció de la Federació Catalana de Patinatge en el marc de la 5a Gala del Patinatge Català

La patinadora de Bigues i Riells, Elna Frances, ha rebut un reconeixement destacat dins del món del patinatge artístic sobre rodes, gràcies al seu excepcional rendiment i contribucions a l'esport. La distinció li va ser atorgada per la Federació Catalana de Patinatge en el marc de la 5a Gala del Patinatge Català, un esdeveniment que celebra els èxits dels patinadors en l'àmbit regional, nacional i internacional.

El premi a l'Excel·lència que va rebre Frances reconeix no només la seva victòria a la semifinal de la World Cup sinó també els seus èxits al Campionat d'Europa de patinatge artístic sobre rodes en la categoria júnior amb el CPA Ripollet, així com les seves victòries en els campionats d'Espanya i Catalunya. A més, la seva primera plaça al Campionat d'Europa va ser especialment reconeguda amb una placa commemorativa, subratllant la seva posició destacada dins del patinatge artístic sobre rodes.

A part del seu compromís amb el patinatge, Elna Frances també destaca per la seva dedicació acadèmica, compaginant els entrenaments intensius amb els estudis universitaris en Química.

Llegeix l'entrevista que PuntVallès va fer a l'Elna

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

bigues i riells

Guia comercial del Vallès