Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Albiach aposta perquè l'administració tingui "veu i vot" en les decisions d'empreses que rebin ajudes públiques

14 Gener 2021 Redacció: puntvalles.com

Població: Santa Perpètua de Mogoda



Proposa crear una agència catalana per vincular l'aportació de fons públics a criteris socials, laborals i ambientals

Jéssica Albiach, candidata d'En Comú Podem a les eleccions del 14-F, aposta perquè l'administració tingui "veu i vot" en les decisions de les empreses que rebin ajudes públiques. El plantejament neix per tal que no es repeteixin situacions com la de Nissan, que van anunciar el tancament de les plantes a Catalunya després de rebre una ajuda econòmica per part de l'administració.

Albiach, també proposa crear l'Agència Catalana de Gestió Sostenible i responsable, amb vinculació en els fons públics que es destinen a la indústria. Aquestes aportacions estarien lligades a l'aplicació de criteris de caràcter social, així com aquells vinculats a la dignitat dels treballadors i els que tinguin a veure amb el medi ambient.

La cap de llista, ha parlat a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental), on aquest dijous s'ha reunit amb la direcció i els representants sindicals de l'empresa Alstom. Albiach, incideix en la importància de preservar la indústria de Catalunya, així com teixit de petites i mitjanes empreses que hi ha al país. Per aquest motiu, considera que cal un Govern que aporti noves polítiques en matèria industrial i que pugui planificar d'acord amb les necessitats del sector "No s'està complint el Pacte Nacional per la Indústria, i tenim una dècada perduda", ha lamentat.

Arxius de so adjunts:

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

santa perpètua de mogoda

Guia comercial del Vallès