Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Àngeles Chacón veu "inapropiada" la proposta de govern de Pere Aragonès

2 Gener 2021 Redacció: Puntvallès



Àngeles Chacón, candidata del PDeCAT a les eleccions del 14 de Febrer, ha considerat "inapropiada" i "molt difícil" de tirar endavant la proposta de Pere Aragonès, candidat d'ERC, d'un govern format per JxCat, PDeCAT, CUP i comuns si ERC guanya les pròximes eleccions. Chacón, en roda de premsa, ha recordat que el PDeCAT no és partit d'esquerres ni radical i ha fixat la retirada de l'impost de successions com un dels seus punts "irrenunciables" de cara les negociacions. A més, ha criticat "l'absolta inacció, improvisació i descoordinació" de les conselleries del Govern amb la 'rave' de Llinars del Vallès.

Segons ha informat els únics paràmetres que els uneixen amb alguns dels partits que Pere Aragonès proposa per formar govern és que són partits independentistes i que tots donen suport al dret a decidir. Tot i això, ha informat que hi ha "diferències insalvables" que tenen a veure amb el model de país. Preguntada per pactes amb el PSC, ha manifestat que presentaran els seus punts també en l'àmbit nacional i si no es respecten "no hi haurà possibilitats d'arribar a acords. Sigui el PSC o el partit que siguin".

"Ens sobta que mentre que hi ha família que fa renúncies, personal sanitari treballant a l'extrem i molts sectors que estan renunciant a la seva facturació", per culpa d'una "manca de coordinació" de les conselleries de Govern, hi ha un important conjunt de persones que celebren aquesta festa il·legal de Llinars del Vallès.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès