Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Ara Parets ERC estrena la nova seu de la Secció Local amb el repte de mantenir el creixement al municipi

10 Febrer 2020 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Silvia Ferran

Població: Parets del Vallès



La nova seu de la Secció Local d'Esquerra Republicana a Parets del Vallès es va quedar petita el passat divendres en l'acte d'inauguració que es va fer a l'espai situat en el carrer Major, 54, a pocs metres

de l'Ajuntament,

 

Tot i el nou emplaçament el partit manté els mateixos reptes: treballar per millorar el nostre poble i ampliar cada cop més la família republicana, d'esquerres i independentista a Parets del Vallès.

 

A l'acte hi van assistir unes 80 persones entre militants, simpatitzants, companys d'altres seccions locals, representants d'associacions i partits polítics locals com els socis de govern Sumem Esquerres i Parets per la República.

 

El president comarcal, Oriol Ramon, va destacar el gran treball que des de 2014 porta a terme ERC a Parets del Vallès passant de la marginalitat a tenir l'alcaldia del municipi amb cinc regidors.

 

Ramon va recordar que en una de les seves visites a la presó de Lledoners per veure al president del partit, Oriol Junqueras, aquest li va demanar mesos abans de les eleccions municipals de 2019 que "volia tenir l'alcaldia

de Parets, sobretot per tot el que significa dins de la corona metropolitana i que Parets és el clar exemple de com ERC està eixamplant la base".

 

La festa d'inauguració va tenir record especial per dos militants i exregidors que van picar molta pedra, la Montse Lara i en Ramon Parés, que ens han deixat en aquests darrers mesos.


L'alcalde Jordi Seguer va recordar que "sense ells dos i sense la seva empenta no seríem allà on som. Sou els nostres referents per continuar creixent i construint el nostre projecte republicà".

 

La inauguració de la nova seu s'ha fet coincidir amb el 86è aniversari de la secció local de Parets del Vallès. El primer Centre d'Esquerra va sorgir el 6 de febrer de 1934 i estava ubicat a Can Rajoler.

 

En el local d'ERC Parets s'hi celebren les reunions de l'executiva de la secció local, les reunions dels grups d'acció i del Jovent Republicà, entre altres.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

parets del vallès

Guia comercial del Vallès