Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Jovent Republicà de Sabadell renova l'executiva

4 Novembre 2020 Redacció: puntvalles.com

Població: Sabadell



Els i les militants del Jovent Republicà de Sabadell han dut a terme el Congrés Local per tal de renovar l'executiva permanent, de cara al pròxim curs polític, així com els Consellers Nacionals que representaran a la secció local. En Harrison Parpillon, estudiant de Ciència Política a la UAB, ha estat escollit com a Portaveu per unanimitat.

L'acompanyarà un equip, especialment pensat per a fer front als problemes del jovent en època de pandèmia: L'Alba Torras ocuparà la Secretaria d'Organització, en Quim Belmonte estarà al càrrec de la Secretaria de Finances, la Carlota Gallés portarà la Secretaria d'Estratègia Política, la Laia Silvestre com a Secretària de Coordinació local i Consellera Nacional, en Gerard Pola com a Secretari de Comunicació, l'Aina Farrés com a Secretaria de Feminisme, en Pau Monedero a càrrec de la Secretaria d'Activisme i Conseller Nacional, la Marina Sant inaugurarà la Secretaria de Salut i Benestar, la Marta Gallego com a Secretària de Cohesió Interna, i Júlia Ojeda repetirà càrrec a la Secretaria de Formació.

Parpillon ha remarcat el fet que"aquest any seguirà sent atípic, caldrà estar preparats per fer front a les adversitats de la pandèmia i ser capaços de tirar endavant els projectes i objectius del partit i la ciutat". Entre els objectius, destaca la voluntat d'aconseguir un traspàs directe de les necessitats dels ciutadans dels barris, de les associacions i entitats a l'ajuntament, assegurant que se sentin i es treballi per als seus interessos.

Santi Valls, President d'Esquerra Republicana de Sabadell, ha presentat la cloenda de l'acta, remarcant a la nova permanent que aprofitin que es compta amb una "militància molt potent, cada cop més ben formats i en especial una regidora a l'Ajuntament que fa molta feina i pot influir molt dins del ple".

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell

Guia comercial del Vallès