Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Granollers commemora els 40 anys d'ajuntaments democràtics amb un acte institucional

21 Novembre 2019 Redacció: puntvalles.com

Població: Granollers



Hi són convocats els regidors i regidores que van formar part dels deu consistoris de Granollers des de la democràcia recuperada

El proper dimecres 27 de novembre, a les 19 hores, i a la Sala Tarafa de Granollers (c. Corró, 47) tindrà lloc un acte institucional per commemorar els 40 anys d'ajuntaments democràtics. 

 

L’acte consistirà en una taula rodona de reflexió sobre la transformació de les ciutats conduïda per Mercè Cabanas i Solà, periodista i alcaldessa de Taradell, amb la participació de Mercè Conesa i Pagès, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès (2010-2018); Joaquim Nadal i Farreras, alcalde de Girona (1979-2002); i Josep Pujadas i Maspons, alcalde de Granollers (1986-1992 i 1996-2004).

 

A continuació es reconeixeran els 143 regidors i regidores que han format part dels deu consistoris de Granollers, des de la democràcia recuperada.

 

Des de 1979 Granollers ha tingut com a alcaldes Rafael Ballús, Josep Pujadas, Josep Serratusell, Carme Esplugas i Josep Mayoral.

 

Fa uns mesos la planta baixa de l'Ajuntament va acollir l'exposició fotogràfica "El Granollers de 1979", coincidint amb el 40è. aniversari dels ajuntaments democràtics. En l’exposició es mostraven imatges d’espais públics, edificis, celebracions, activitats i fets destacats del Granollers de l’any 1979 i també algunes fotos de la constitució del primer ajuntament democràtic després de la dictadura franquista.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Guia comercial del Vallès