Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Associació d'Empreses dels Polígons del Circuit i l'Ajuntament de Granollers es comprometen a millorar la competitivitat de les empreses d'aquest àmbit

25 Octubre 2019 Redacció: puntvalles.com

Població: Granollers



La part de l'associació que correspon a Granollers, el polígon de Cal Gordi-Cal Català, té una extensió de 47,64 Ha i compta amb més de 30 activitats econòmiques

L'Associació d'Empreses dels Polígons del Circuit i l'Ajuntament de Granollers, han signat un conveni aquest matí on estableixen un marc de relacions i compromisos amb l’objectiu de desenvolupar accions de millora al polígon de Cal Gordi-Cal Català i per la competitivitat de les empreses que hi són ubicades. 

 

Les accions i propostes a desenvolupar en el marc d’aquest conveni són la creació, millora i manteniment de la base de dades del teixit empresarial dels polígons; la promoció i difusió de l'Associació d'Empreses dels polígons del Circuit; les actuacions de promoció i difusió del polígon Cal Gordi Cal Català; estudis sobre la situació del polígon Cal Gordi Cal Català, per detectar problemes i mancances, i formular propostes d'estratègies i actuacions concretes per a la seva millora; millores en la dotació i gestió dels serveis bàsics, subministraments i serveis avançats del polígon Cal Gordi Cal Català; promoció de serveis de cooperació i xarxes de col·laboració entre les empreses del polígon Cal Gordi Cal Català; col·laboració amb altres administracions de caràcter supramunicipal; i foment de l'associacionisme entre les empreses del polígon.

 

En la signatura del conveni la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Giménez, ha destacat que "aquest conveni és un exemple de la col·laboració publicoprivada per millorar la gestió del polígons". De la seva banda, Juan José Ibáñez, president de l'Associació d'Empreses dels Polígons del Circuit ha subratllat que "és molt important la creació de la comissió de seguiment del conveni per seguir com van tots els punts". Aquesta comissió està formada per almenys dos representants designats per l'Ajuntament de Granollers i dos representants designats per l'Associació d'Empreses dels polígons del Circuit i es reunirà periòdicament a iniciativa de qualsevol de les parts. L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha volgut remarcar les característiques especials d'aquest polígon que es troba a cavall entre els municipis de Granollers i Montmeló i que inclou el Circuit de Catalunya i l'espai natural de Can Cabanyes, de gran qualitat ambiental, i que creixerà en superfície properament amb la creació d'un nou aiguamoll. Per a Mayoral, la signatura de convenis com el d'avui són "una aposta estratègica de ciutat".

 

El polígon industrial Cal Gordi – Cal Català, situat al costat del Circuit de Catalunya, va ser urbanitzat l'any 2002. Hi treballen més de 1900 persones i té una facturació que se situa al voltant dels 326 milions d'euros (dades de 2016). La part corresponent a Granollers té una extensió de 47,64 Ha i compta amb més de 30 activitats econòmiques. La Zona industrial del Circuit, al terme municipal de Montmeló, acull aproximadament el mateix nombre d'empreses. 

 

La només uns dies ha finalitzat una actuació, encarregada per l'Ajuntament, consistent en la reparació de 25 punts de voreres d'aquest polígon que, en la majoria dels casos, s'havien aixecat per acció de les arrels dels arbres. S'hi ha invertit 25.000 euros. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Guia comercial del Vallès