Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Identifiquen un candidat del PP de Cerdanyola entre els ultres que van saltar al camp de l'Espanyol

16 Maig 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Alejandro Garcia, EFE

Població: Cerdanyola del Vallès



El número 11 de Cerdanyola, Carlos Ferrer-Calbetó, i Yago Darnell, que ja ha renunciat a la llista de Sant Joan Despí, entre els implicats

El futbol va tornar a ser notícia aquest cap de setmana. El FC Barcelona es va proclamar campió de lliga en el darrer partit de Lliga al RCDE Stadium i, durant la celebració, alguns aficionats de l'Espanyol van assaltar el terreny de joc conta els jugadors blaugrana. Entre els ultres que van saltar a la gespa, segons ha avançat i confirmat el diari Ara, hi havia Carlos Ferrer-Calbetó, número 11 a les llistes del PP per Cerdanyola.

Segons aquest mitjà, Ferrer-Calbetó seria un dels implicats en els aldarulls a l'estadi, que es produïen mentre els jugadors blaugrana celebraven el títol de Lliga. De fet, en les imatges emeses per la televisió, es pot veure com el polític salta al camp i s'encara amb els Mossos d'Esquadra, que el colpegen amb la porra fins a dos cops per apartar-lo.

La cap de llista del PP al municipi, Anabel Plans, inicialment hi ha restat importància, però ara el partit reclama a Ferrer-Calbetó que renunciï a l'acta de regidor en cas de sortir escollit.

D'altra banda, cal recordar que aquest cas se suma al del també candidat del PP per Sant Joan Despí, Yago Darnell, que ja ha renunciat a formar part de la candidatura després de ser enxampat en els aldarulls.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

cerdanyola del vallès

Guia comercial del Vallès