Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Ajuntament de Mollet del Vallès referma el seu compromís pels animals amb un nou espai de treball

4 Febrer 2020 Redacció: puntvalles.com

Població: Mollet del Vallès



L’Ajuntament de Mollet, des de la Regidoria de Respecte Animal, després d’un temps treballant-hi, posarà en marxa un nou espai de treball destinat a garantir el benestar animal i fomentar una bona convivència amb tota la ciutadania. D’aquest espai en formaran part entitats, voluntaris i tots aquells actors que tenen a veure amb el món animalista. Aquest es formalitzarà amb una primera reunió amb tots els agents implicats.

 

De fet, un dels compromisos de l’Ajuntament  pel que fa les polítiques de benestar animal, és promoure i fomentar el treball conjunt entre tots aquells actors de Mollet relacionats i compromesos amb el món animalista per tal de centrar esforços en la defensa dels drets dels animals i la bona convivència amb les persones

 

Justament, aquest compromís amb la convivència, la defensa i la protecció dels animals ha comportat que aquest mandat Mollet del Vallès compti amb una regidoria de Respecte Animal.

Amb aquesta voluntat, en els propers dies, se celebrarà la primera reunió de la coordinadora tècnica com a punt de partida d’un immediat treball conjunt on es debatran un seguit de pautes destinades a garantir el benestar animal i la convivència amb tota la ciutadania.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès

Guia comercial del Vallès