Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La regidora expulsada de Podem es manté al govern amb el suport de l'alcaldessa de Sabadell

15 Juliol 2021 Redacció: puntvalles

Població: Sabadell



L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, assegura que l'expulsió de la seva segona tinenta d'alcaldessa, Marta Morell, com a membre de Podem no tindrà afectacions en el govern municipal.

La formació l'ha expulsat després de rebre una denúncia i un cop Morell no va recórrer la decisió, tot i que la regidora assegura que mai va rebre cap notificació al respecte. En declaracions a l'ACN, Farrés apunta que Morell "segueix sent tinenta d'alcaldessa i continua formant part del govern", i considera que l'expulsió és "un tema intern de partit que no té afectació ni a l'ajuntament ni al govern municipal". En aquest sentit, apunta que l'executiu local "seguirà funcionant amb normalitat" tot i el procediment que ha obert Podem.

El Consell de Garanties Ciutadanes del partit a Catalunya va rebre una denúncia, i un cop estudiada la va traslladar al mateix òrgan però d'àmbit estatal, que va incoar un expedient d'expulsió. En no rebre resposta ni al·legacions de Morell, es va fer efectiu.La regidora, però, manté que en cap moment se li va notificar la decisió, un extrem que es nega des del partit, i considera que no s'ha garantit el seu dret de defensa.

En un comunicat, Morell considera que la seva expulsió de Podem és "un atac directe al govern municipal", donat que "podria generar inestabilitat institucional perquè s'està qüestionant la continuïtat del grup municipal".No obstant, amb el suport de Farrés i davant del fet que Podem encara no ha decidit si demanarà l'acta de regidora a Morell, la regidora mantindrà les seves competències com a mínim a curt termini.

Arxius de so adjunts:

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell

Guia comercial del Vallès