Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Sant Cugat crearà 300 habitatges protegits per evitar la fuga de joves

15 Gener 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: ACN

Població: Sant Cugat del Vallès



L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès vol crear 300 habitatges protegits de lloguer en el mandat actual per evitar que els joves es vegin obligats a marxar del municipi per no poder pagar els elevats preus dels immobles.

El consistori vallesà ha anunciat que ja té en marxa tres promocions d'habitatges protegits i que a principis de l'any que ve presentarà un nou pla d'habitatge per impulsar la construcció de més pisos assequibles.

"Volem generar un parc públic d'habitatges que sigui accessible per a totes les famílies, especialment per als joves", ha explicat l'alcalde, Josep Maria Vallès.

El nou pla d'habitatge també inclou la creació d'un fons municipal per a l'habitatge que ajudarà a les famílies amb dificultats econòmiques a pagar el lloguer.

El consistori també ha anunciat que al ple de febrer es votarà el projecte per crear la futura biblioteca central de la ciutat. El nou equipament es traslladarà al parc de Ramon Barnils i estarà dotat d'un espai multifuncional que podrà acollir presentacions de llibres, conferències o fòrums de debat.

L'execució del projecte, però, està condicionada a la disponibilitat pressupostària de l'Ajuntament, que passa per una situació econòmica complicada.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant cugat del vallès

Guia comercial del Vallès