Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Comencen les obres per millorar l'accessibilitat i la seguretat del Centre d'Oncologia de Granollers

20 Novembre 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Granollers

Població: GranollersLes obres es faran sobre una superfície d'uns 1.200 metres quadrats, tenen un pressupost de poc més de 80.500 euros i tindran una durada de tres mesos

El passat dimecres 8 de novembre van començar les obres per millorar l'accessibilitat i la seguretat al nou Centre d'Oncologia Radioteràpica de Granollers. Aquest centre, que va entrar en funcionament el mes de setembre, permet apropar l'atenció mèdica i els tractaments de radioteràpia als pacients de les comarques del Vallès Oriental i d'Osona.

Les obres consistiran en l'ampliació de les voreres del carrer de Bartomeu Brufalt, on es troba el centre sanitari. També es crearà un parterre amb vegetació a l'entrada de l'edifici per separar l'accés del centre del pas dels vianants i de la zona d'accés al magatzem.

A més, es construiran dos nous passos de vianants elevats per alentir la velocitat de circulació dels vehicles i garantir la seguretat de la ciutadania. També s'allargarà el carrer de Bartomeu Brufalt en forma de plataforma única perquè s'hi puguin aturar fins a dues ambulàncies.

Les obres es faran sobre una superfície d'uns 1.200 metres quadrats i tindran una durada de tres mesos. Aniran a càrrec de l'empresa TebanCAT i tenen un pressupost de poc més de 80.500 euros.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès