Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

David Pallàs, de Granollers, lidera la prova més complicada a MasterChef Celebrity

23 Novembre 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: davidpallas.com

Població: Granollers



El tema principal de la prova serà la xocolata i els aspirants hauran de demostrar els seus coneixements en pastisseria a un nivell molt tècnic

Les cuines de MasterChef tornen a estar revolucionades. Fa ja temps que el popular reality va apostar també per les proves de pastisseria i ara els aspirants, no només han de demostrar les seves habilitats culinàries, sinó que també han de demostrar que també es defensen entre forns, espàtules i xocolata. Molta xocolata.

Avui, dijous 23 de novembre, a TVE1, juntament amb Jordi Cruz, Samanta Vallejo-Náquera i Pepe Rodríguez, jutjaran en una dura prova els aspirants que es juguen l'expulsió.

El tema principal de la prova serà la xocolata, i els aspirants hauran de demostrar els seus coneixements en pastisseria a un nivell molt tècnic.

David Pallàs, resident i docent a la seva escola de pastisseria i xocolateria a Granollers, és un dels habituals a les semifinals del reality preferit de l'audiència i posa a prova els aspirants al millor xef en les diferents edicions.

En una prova d'eliminació que comença amb un nivell molt alt, presentant una complexa elaboració en xocolata; un trampall que celebra la història de MasterChef a la televisió. Un element 100% en xocolata que per dins resulta ser un pastís en textures on trobem praliné, toffee salat i molta xocolata... David Pallàs es presenta amb una de les postres més complexes que s'han vist al programa i els concursants reflecteixen la preocupació als seus rostres.

David Pallàs

Mestre xocolater i pastisser, guanyador del World Chocolate Master, la Copa d'Espanya de Pastisseria en la categoria de Xocolata i la millor mona de Catalunya acumula ja més de 30 anys d'experiència. Va començar als 16 anys fent bombons a Santa Oliva i poc després es va posar sota les ordres de l'afamat Antonio Escribà a la seva pastisseria de Barcelona.

Avui en dia té la seva pròpia escola de pastisseria i xocolateria a Granollers i prepara l'obertura del seu nou espai que es trasllada al carrer Barcelona 80. La seva filosofia és "democratitzar la pastisseria d'autor i la xocolateria" i que cada cop més la gent, l'amateur i el professional, entengui aquest món complex, delicat i deliciós per valorar millor als professionals artesans.

També exerceix com a assessor i ambaixador per a conegudes marques com Lindt, Sosa Ingredients i Kenwood i, des del confinament, va obrir, juntament amb Carol Vegas, la seva dona i també docent, una escola integral de pastisseria i xocolateria en línia "We Love Chocolate and Pastry" que permet, amb una inversió mínima, assolir una formació integral i comprendre tots els conceptes de la pastisseria i la xocolateria.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Guia comercial del Vallès