Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La policia de Mollet multa per error més de 50 cotxes per aparcar “malament” durant la graduació de policies locals i Mossos

20 Setembre 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Mossos d'Esquadra

Població: Mollet del VallèsEl consistori ha retirat les multes de 200 € i assegura que no s'han arribat a tramitar les sancions donat que els cotxes estaven estacionats en un espai que s'havia habilitat per aparcar

El passat divendres es va celebrar la graduació dels nous agents de Mossos d'Esquadra i de policies locals a l'Institut de Seguretat Pública, a Mollet del Vallès. A l'acte, més de 1.200 nous agents van celebrar la fita amb el tradicional llançament de gorra, i la policia local de Mollet va multar a més de 50 vehicles que havien aparcat "malament" a prop del centre.
 

 

Donat aquest acte organitzat, l'aparcament en aquella zona estava autoritzat pels Mossos, però els agents locals que estaven al carrer no tenien constància d'aquesta informació, i per això van multar més de 50 vehicles.

Tal com explica la periodista Anna Punsí, tot sembla ser un error de coordinació entre la policia local del municipi i els Mossos d'Esquadra. Per aquest motiu, el consistori ha anul·lat les multes, que eren de 200 €, i ha demanat disculpes als sancionats perquè, segons ha publicat: "l'espai on eren els vehicles sí que estava habilitat per aparcar".

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès