Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La planta d'Alstom, a Santa Perpètua, treballarà al màxim de la seva capacitat productiva els pròxims anys

24 Maig 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides - ACN

Població: Santa Perpètua de MogodaLa càrrega de treball de l'empresa en els pròxims cinc anys, assegura la contractació de 150 nous treballadors a la planta vallesana aquest any

La planta d'Alstom, a Santa Perpètua de Mogoda, actualment està explotant la seva activitat productiva al màxim de la seva capacitat, produint 340 vagons de metro i 110 tramvies complerts a l'any. Un nivell productiu que, segons Sergio Boya, responsable d'Alstom a Catalunya, es preveu que es mantingui els pròxims cinc anys. Aquest volum de comandes a Alstom, farà que aquest any es contractin fins a 150 nous treballadors, que se sumaran als 200 que ja es van contractar l'any passat.

La directora de la factoria, Cristina Andéniz, ha explicat que en els darrers anys s'han invertit 150 milions a la planta, on s'inclou la partida per construir un magatzem a La Llagosta de 20.000 metres quadrats.

Andéniz també ha destacat el fet que és una empresa que crea ocupació de qualitat al país. Ara, Alstom té uns 1.200 treballadors a Catalunya, 1.050 dels quals es troben dins de la plantilla a la planta de Santa Perpètua. Ara, s'hi sumaran 150 més.

Finalment, s'ha fet una valoració positiva de l'empresa al·legant que "està al centre de la mobilitat catalana", fabricat tramvies per la línia del Besòs i del Llobregat, combois de metro per les línies 1 i 3 i trens per Rodalies. Els trens encarregats per Renfe, 152 més 49 addicionals, és el "gran projecte" que mantindrà l'activitat al màxim a la planta en els pròxims 5 anys.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

santa perpètua de mogoda

Guia comercial del Vallès