Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Neix l'Inter Vallès, el nou club per potenciar el futbol femení de Granollers

8 Maig 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: FCF

Població: GranollersS'ha presentat Inter Vallès, el primer club de futbol de la comarca dedicat exclusivament al futbol femení, nascut de l'estructura interna del Club Atlètic del Vallès

L'Inter Vallès CF és el primer club exclusivament de futbol femení de la ciutat de Granollers. L'Inter Vallès CF tindrà equips de totes les categories, des de Benjamí fins a Veteranes, i estarà format per les jugadores que fins ara formaven part de l'Atlètic Vallès.

El club és una entitat de nova creació creada per a professionalitzar i potenciar els equips que formaven part del club Atlètic del Vallès.

Pablo Salvador, nou president de l'Inter Vallès i director esportiu de l'Atlètic del Vallès, va dir a VOTV que "fa un any que treballem en aquest nou projecte per a impulsar el futbol femení a la ciutat". Salvador assegura que l'explosió del futbol femení a la ciutat és la causa d'aquest canvi: "Abans de la pandèmia teníem dos equips amateurs, ara tenim set equips amb més de 90 jugadores", explica.

El desenvolupament de l'Inter Vallès va venir impulsat per l'expansió de l'equip femení de l'Atlètic del Vallès i la voluntat de professionalitzar-lo. "Començarem a competir en la segona divisió femenina, però tenim un projecte ambiciós i volem ascendir", assegura Salvador, qui assegura que el club no sembla ser un més, sinó un referent del futbol femení a Granollers i al Vallès

El nou futur del futbol femení a la comarca

Inter Vallès s'uneix al futbol femení en un esforç per crear un camí des del futbol juvenil al futbol adult. Atès que les categories de jugadors més joves sempre són difícils d'omplir, Ferrer va afirmar durant la presentació del 24 d'abril que la voluntat és construir i establir una pedrera. No obstant això, amb motiu de la nova entitat esportiva, Ferrer va animar als col·legis a treballar perquè això sigui possible.

L'Inter Vallès parteix així amb els set equips que van competir sota l'escut de l'Atlètic del Vallès, però té l'ambició de fer créixer la base i crear un club de futur.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Guia comercial del Vallès