Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Les piscines municipals de Vilamajor obriran abans amb una pretemporada de tardes i caps de setmana

30 Maig 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Ajuntament de Vilamajor

Població: Sant Antoni de VilamajorDe l'1 al 21 de juny, les piscines municipals obriran les tardes i els caps de setmana, mentre que a partir del 22 de juny s'habilitarà la temporada habitual, de dilluns a diumenge de 10:00 h a 19:00 h, fins al 10 de setembre

Les piscines municipals de Sant Antoni de Vilamajor ja ho tenen tot a punt per obrir les portes a la temporada de bany i actuar com a refugi climàtic per combatre els mesos més calorosos de l'any. Enguany, davant la previsió de les altes temperatures i de les onades de calor que ja fa anys que es donen durant el mes de juny, el Consistori aposta per obrir-les abans amb una pretemporada inicial.

D'aquesta manera, a partir de l'1 de juny les piscines del nucli i de les Pungoles obriran en pretemporada de dilluns a divendres en horari de tardes (de 15:00 h a 19:00 h) i els caps de setmana tot el dia de 10:00 a 19:00 h. Durant aquest primer període d'obertura només estarà disponible la tarifa d'entrada diària amb un preu reduït per les tardes laborals.

Un cop finalitzada la pretemporada i a partir del 22 de juny, s'habilitarà la temporada habitual de dilluns a diumenge de 10 a 19 h amb les corresponents tarifes, que un any més es mantenen els tipus de tiquets (entrada diària, abonament mensual i pack de 10 entrades) així com les corresponents tarifes i la bonificació del 50% aplicada a les persones empadronades al municipi.

Per tercer any consecutiu s'activa la pàgina web https://piscines.savilamajor.cat/ de venda de tiquets en línia com a única opció per poder comprar les entrades i abonaments per gaudir de la temporada de bany a les piscines municipals. Es pot consultar tota la informació sobre les tarifes, els preus i la utilització de la pàgina de compra d'entrades a l'apartat "Com funciona" de https://piscines.savilamajor.cat/

Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar als conserges de les piscines municipals que us guiaran en el procés de registre i de compra.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant antoni de vilamajor

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès